Menu
Voorgerechten
-
Kroketjes Noordzeegarnalen 21
Garnalen - Peterselie - Citroen
-
Kaaskroketjes 17
Kaas - Parmezaan - Citroen
-
Rundscarpaccio 20
Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit
-
Gerookte Zalm 20
Toast - Bieslook - Sjalot
-
Scampi 18
Curryroom - Boontjes Kruidenboter - Look
-
Coquilles 28
Creme ganzenlever- witloof supplement wintertruffel 9
-
Vitello Tonato 23
Rucola - anjovis - parmezaan
-
Garnaal 29
Puree - gepocheerd ei - truffel
-
Tonijn 24
Tartaar - gember - Yuzu
(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoodgerecht)
Hoofdgerechten
-
Salade Geitenkaas 22
Gebakken appel - Honing - Framboos
-
Slibtong 29
Meunière gebakken - Salade
-
Steak Tartaar 25
Salade
-
Filet Pur "Wit-Blauw" 38
Peperroomsaus - Salade
Champignonsaus
Béarnaise
-
Dorade 32
Pastinaak - gerookte paling - Blanke boter
-
Grietfilet 38
Venkel - spinazie - beukenzwam
-
Entrecote 38
Witloofsalade - Vleesjus
-
Lamsfilet 39
Jonge wortel - knolselder - graanmosterd
Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten
Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.