Menu
Voorgerechten
-
Kroketjes Noordzeegarnalen 23
Garnalen - Peterselie - Citroen
-
Kaaskroketjes 19
Kaas - Parmezaan - Citroen
-
Rundscarpaccio 22
Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit
-
Gerookte Zalm 22
Toast - Bieslook - Sjalot
-
Scampi 20
Curryroom - Boontjes
Kruidenboter - Look
-
Ganzenlever 27
Gebakken - Appeltjes
-
Hert 24
Carpaccio - Kweepeer - Parmezaan
-
Coquilles 23
Witloof - Hazelnoot - Beurre blanc
-
Fazant 23
Kroketjes - Crème van knolselder - Veenbessen
(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)
Hoofdgerechten
-
Salade Geitenkaas 24
Gebakken appel - Honing - Framboos
-
Slibtong 30
Meunière gebakken - Salade
-
Steak Tartaar 28
Salade
-
Filet Pur "Wit-Blauw" 41
Peperroomsaus - Salade
Champignonsaus
Béarnaise
-
Hertenfilet 44
Knolselder - Veenbessen - Boschampignons
-
Fazant 39
Witloof - Fine Champagne - Kweepeer
-
Hazenrug 45
Rode kool - Grand veneur
-
Grietfilet 38
Knolselder - Dille olie - Grijze garnaaltjes
-
Kabeljauw 39
Prei - Oesterzwam - Grijze garnaaltjes - Mousseline
Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten
Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.