Menu
Voorgerechten
-
Kroketjes Noordzeegarnalen 23
Garnalen - Peterselie - Citroen
-
Kaaskroketjes 19
Kaas - Parmezaan - Citroen
-
Rundscarpaccio 22
Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit
-
Gerookte Zalm 22
Toast - Bieslook - Sjalot
-
Scampi 20
Curryroom - Boontjes - Kruidenboter - Look
-
Oester “Mor” 32
Komkommer - Appel - Limoen (6 stuks)
-
Graved - Lax 23
Komkommer - Yoghurt - Dille
-
Burrata 23
Tomaat - Basilicum - Perzik
-
Kroketjes Duroc 23
Varken - Wortel - Curry
(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)
Hoofdgerechten
-
Salade Geitenkaas 24
Gebakken appel - Honing - Framboos
-
Slibtong 30
Meunière gebakken - Salade
-
Steak Tartaar 28
Salade
-
Filet Pur "Wit-Blauw" 41
Peperroomsaus - Salade
Champignonsaus
Béarnaise
-
Zalmfilet 31
Dijonaise - Salade - Prei olie
-
Grietfilet 42
Mosseltjes - Champignon - Spinazie
-
Pasta Vongole 28
Look - Peterselie
-
Lamsfilet 35
Boontjes - Crème wortel
Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten
Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.