Menu

Voorgerechten

  • Kroketjes Noordzeegarnalen 23

    Garnalen - Peterselie - Citroen

  • Kaaskroketjes 19

    Kaas - Parmezaan - Citroen

  • Rundscarpaccio 22

    Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit

  • Gerookte Zalm 22

    Toast - Bieslook - Sjalot

  • Scampi 20

    Curryroom - Boontjes - Kruidenboter - Look

  • Oester “Mor” 32

    Komkommer - Appel - Limoen (6 stuks)

  • Graved - Lax 23

    Komkommer - Yoghurt - Dille

  • Burrata 23

    Tomaat - Basilicum - Perzik

  • Kroketjes Duroc 23

    Varken - Wortel - Curry

(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)

Hoofdgerechten

  • Salade Geitenkaas 24

    Gebakken appel - Honing - Framboos

  • Slibtong 30

    Meunière gebakken - Salade

  • Steak Tartaar 28

    Salade

  • Filet Pur "Wit-Blauw" 41

    Peperroomsaus - Salade
    Champignonsaus
    Béarnaise

  • Zalmfilet 31

    Dijonaise - Salade - Prei olie

  • Grietfilet 42

    Mosseltjes - Champignon - Spinazie

  • Pasta Vongole 28

    Look - Peterselie

  • Lamsfilet 35

    Boontjes - Crème wortel

Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten

Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.