Menu

Voorgerechten

  • Kroketjes Noordzeegarnalen 23

    Garnalen - Peterselie - Citroen

  • Kaaskroketjes 19

    Kaas - Parmezaan - Citroen

  • Rundscarpaccio 22

    Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit

  • Gerookte Zalm 22

    Toast - Bieslook - Sjalot

  • Scampi 20

    Curryroom - Boontjes
    Kruidenboter - Look

  • Ganzenlever 27

    Gebakken - Appeltjes

  • Hert 24

    Carpaccio - Kweepeer - Parmezaan

  • Coquilles 23

    Witloof - Hazelnoot - Beurre blanc

  • Fazant 23

    Kroketjes - Crème van knolselder - Veenbessen

(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)

Hoofdgerechten

  • Salade Geitenkaas 24

    Gebakken appel - Honing - Framboos

  • Slibtong 30

    Meunière gebakken - Salade

  • Steak Tartaar 28

    Salade

  • Filet Pur "Wit-Blauw" 41

    Peperroomsaus - Salade
    Champignonsaus
    Béarnaise

  • Hertenfilet 44

    Knolselder - Veenbessen - Boschampignons

  • Fazant 39

    Witloof - Fine Champagne - Kweepeer

  • Hazenrug 45

    Rode kool - Grand veneur

  • Grietfilet 38

    Knolselder - Dille olie - Grijze garnaaltjes

  • Kabeljauw 39

    Prei - Oesterzwam - Grijze garnaaltjes - Mousseline

Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten

Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.