Menu
Voorgerechten
-
Kroketjes Noordzeegarnalen 23
Garnalen - Peterselie - Citroen
-
Kaaskroketjes 19
Kaas - Parmezaan - Citroen
-
Rundscarpaccio 22
Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit
-
Gerookte Zalm 22
Toast - Bieslook - Sjalot
-
Scampi 20
Curryroom - Boontjes
Kruidenboter - Look
-
Garnaal 24
Cocktail - Salade - Mango
-
Buikspek 23
Curry - Hazelnoot - Butternut pompoen - Soya
-
Coquilles 26
Bloemkool - Blanke boter - Dille olie
-
Gambero Rosso 24
Zure room - Radijs - Honingkaviaar
(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)
Hoofdgerechten
-
Salade Geitenkaas 24
Gebakken appel - Honing - Framboos
-
Slibtong 30
Meunière gebakken - Salade
-
Steak Tartaar 28
Salade
-
Filet Pur "Wit-Blauw" 41
Peperroomsaus - Salade
Champignonsaus
Béarnaise
-
Zeebaars 36
Pompoen - Spinazie - Girolles
-
Kabeljauw 37
Bloemkool - Mousseline - Garnaaltjes
-
Jonge Eend 35
Knolselder - Beukenzwam - Sinaasappelsaus
-
Entrecote 39
Nieuw Zeeland - Boontjes salade - Natuurjus
Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten
Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.