Menu

Voorgerechten

  • Kroketjes Noordzeegarnalen 23

    Garnalen - Peterselie - Citroen

  • Kaaskroketjes 19

    Kaas - Parmezaan - Citroen

  • Rundscarpaccio 22

    Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit

  • Gerookte Zalm 22

    Toast - Bieslook - Sjalot

  • Scampi 20

    Curryroom - Boontjes
    Kruidenboter - Look

  • Garnaal 24

    Cocktail - Salade - Mango

  • Buikspek 23

    Curry - Hazelnoot - Butternut pompoen - Soya

  • Coquilles 26

    Bloemkool - Blanke boter - Dille olie

  • Gambero Rosso 24

    Zure room - Radijs - Honingkaviaar

(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)

Hoofdgerechten

  • Salade Geitenkaas 24

    Gebakken appel - Honing - Framboos

  • Slibtong 30

    Meunière gebakken - Salade

  • Steak Tartaar 28

    Salade

  • Filet Pur "Wit-Blauw" 41

    Peperroomsaus - Salade
    Champignonsaus
    Béarnaise

  • Zeebaars 36

    Pompoen - Spinazie - Girolles

  • Kabeljauw 37

    Bloemkool - Mousseline - Garnaaltjes

  • Jonge Eend 35

    Knolselder - Beukenzwam - Sinaasappelsaus

  • Entrecote 39

    Nieuw Zeeland - Boontjes salade - Natuurjus

Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten

Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.